:” Go with the flow

Eén zwaluw maakt nog geen zomer. Een oud Hollands gezegde waarvan de betekenis haaks staat op het gevoel wat ik heb bij het zien van  het vogeltje. De waarschuwing die verborgen ligt in dit speekwoord: “kijk uit hoor, zo makkelijk is het allemaal niet” past totaal niet bij het gevoel van vrijheid wat ik krijg wanneer ik de kleine beestjes behendig hoor de lucht zie fladderen.

Hoe ze precies weten met welke stroom ze mee moeten vliegen voor de lekkerste hapjes. Heel gemakkelijk en snel alsof ze willen zeggen: “He joh: Go with the flow dan komt het allemaal wel goed!” Dat moet toch heerlijk zijn?! Gewoon weten wat je moet doen. Zonder ballast, helemaal op gevoel zonder belemmerende gedachten en beperkingen. Helemaal VRIJ

Niet Moeilijk maar Makkelijk

Zoals bijvoorbeeld met je medewerkers. Je wilt dat ze het bij jou naar hun zin hebben. Je wilt de goede mensen aan jouw bedrijf binden en je wilt dat ze (waar nodig) een extra stapje zetten. Maar hoe doe je dat? Want zoveel mensen zoveel wensen….  En het moet natuurlijk de bedrijfsvoering niet in de weg staan. Je bent immers druk en er moet veel werk verzet worden. Een groot vraagstuk waar steeds meer werkgevers en leidinggevenden mee zitten. Hoe fijn zou het zijn als dit je natuurlijk af zou gaan zonder al die vragen en zorgen?! Gewoon net als de zwaluw: op gevoel, met de stroom mee….

Waarderen kan je leren

Het antwoord is: “oprechte waardering”! Hoe je dat op een gemakkelijke en persoonlijke manier doet. Passend bij jou en je bedrijf of team staat centraal bij de ZonderMeer inspiratie dagen.

Omdat ‘verrassen’ een belangrijk onderdeel is van deze dag verklappen we niet alle ins en outs maar dat we veel van de natuur kunnen leren mag duidelijk zijn. Daarom zal je onder leiding van Mindful run Rhenen een wandeling door het bos gaan maken. In de natuur stel je je open en vergroot je je focus en creativiteit. Dit helpt je het maximale uit deze dag te halen en alvast een begin te maken met jouw eigen waarderingsplan.

Dus go with the flow en laat vliegensvlug weten dat je interesse hebt in de ZonderMeer inspiratie dagen door een comment achter te laten bij dit bericht!