veel gestelde vragen

Waarom ZonderMeer?

Eigenlijk zit in alles wat je doet met je bedrijf een boodschap. Van het presenteren van de rekening, het afgeven van je visitekaartjes tot het kerstpakket of de vrijdag middag borrel voor je medewerkers. Het laat allemaal zien wie jij bent en waar je bedrijf voor staat. Het is dus zeker de moeite waard om na te denken over de wijze waarop je dat doet. Samen met ZonderMeer zoek je naar een manier die jouw verhaal versterkt op zo’n manier dat het opvalt?! Door de unieke werkwijze van ZonderMeer vinden we altijd een originele manier om luid en duidelijk jouw boodschap te verwoorden. Opvallend door de eenvoud, waardevol maar niet kostbaar en altijd met zorg en aandacht!

Wat levert het mij op?

Op een originele manier communiceren valt op. Het wordt gedeeld met vrienden, familie en zelfs op social media. Dit is goede PR voor je bedrijf. Daarnaast onthouden de mensen jouw boodschap en gaat jouw investering dus langer mee.

?

.Ja natuurlijk kan dat! Al is het wel iedere keer anders. Ieder moment is helemaal aangepast op het bedrijf en de mensen voor wie het bedoeld is. Wat ze gemeen hebben is dat ze bijzonder zijn in al hun eenvoud. Zo stond de teamdag van Bijzonder Plekje in het teken van “Groei en Bloei”. Persoonlijke groei en een bloeiende samenwerking. De uitnodiging voor deze dag was een hyacinten bol die samen met een persoonlijke kaart op de post gedaan is. De dag zelf vroeg natuurlijk om een Bijzondere Plek. En dat was er één in de bollenvelden van het Westland. Een workshop creatief denken werd afgesloten met een solextour door het inspirerende landschap. Dit is een 

?

x

?

ZONDER MEER CONCEPTEN

Bent u ook overtuigd van de kracht van waardering maar kunt u wel een beetje hulp gebruiken? Boek dan een ZonderMeer Moment Abonnement.

Vind ons. Volg ons. Deel ons.

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.