inspireren

Snap je het hele waarderingsconcept maar weet je niet zo goed hoe je het moet toepassen? Kom je gewoon niet verder dan het jaarlijkse kerstpakket om je waardering te tonen naar je relaties en werknemers? Laat mij je dan inspireren!

Bijvoorbeeld met de Waarderings-wandeling! Deze wandeling van ongeveer 1,5 uur is op zich al een cadeautje. Je spreekt op een echte, pure manier je waardering uit naar jouw medewerkers. Van de creatieve uitnodiging tot de (culinaire) verrassingen onderweg, alles is een groot dank je wel voor geleverde prestaties en inzet. 

Maar dat is nog niet alles. Mindful Run Rhenen zorgt tijdens de wandeling voor focus, wederzijds vertrouwen en bewustwording en Judith van Egdom HR advies & begeleiding coacht jouw team op het positieve pad m.b.v. een stukje persoonlijke ontwikkeling. Dit alles met de natuur als leidraad. Een totaalpakket voor waardering, teambuilding en een positieve mindset!

De Waarderings-wandeling (incl. ontbijt, lunch of borrel) vindt plaats op een door jou gewenste locatie en is letterlijk en figuurlijk een frisse wind voor jouw bedrijf of team. 

Kosten: €450,00 voor maximaal 8 personen. 

 

NIET KIJKEN MAAR

ZIEN

NIET HOREN MAAR

LUISTEREN