inspiratie

Als bedrijf heb je natuurlijk heel wat te vertellen. Je wilt je medewerkers laten weten dat je blij met ze bent, je relaties warm houden en je presenteren naar de buitenwereld op een manier die opvalt en helemaal past bij het bedrijf. Hier vind je een aantal voorbeelden van hoe ZonderMeer je daarbij kan helpen. 

 

Bijvoorbeeld deze originele uitnodiging voor een teamdag van Bijzonder Plekje met het thema: “Groei & Bloei” Een trigger voor een dag waar alle aandacht gericht was op persoonlijke groei en een bloeiende samenwerking! Zo is het niet alleen een datum prikker maar vast een tipje van de sluier, het wekt de nieuwsgierigheid en het is een creatieve en persoonlijke invitatie. 

 

Een kampvuur pakket inclusief marshmellows voor een zakenrelatie of nieuwe klant. Een kleine attentie waarmee de banden weer aangehaald worden / het vuur (weer) wordt aangewakkerd. Waarmee je zegt dat je uitkijkt naar op een warme samenwerking!

 

 

Soms wil je jouw team of zakenrelaties gewoon laten weten dat je blij met ze bent. Hoe leuk is het dan om dat helemaal in stijl te doen?! Op een manier die past bij jou en het bedrijf. Zodat de boodschap en jouw (kern)waarden duidelijk naar voren komen. 

 

Nog een voorbeeld van een uitnodiging die iets zegt over een geplande bijeenkomst. Omdat er bij dit bedrijf vooral online contact is en er met name zakelijke dingen worden besproken was deze dag vooral bestemd om ‘ouderwets’ bij te kletsen. Omdat het alleen dames waren heb ik mij laten inspireren door de vrouwen uit de jaren ’50, toen er vooral bijgepraat werd tijdens het handwerken onder het genot van een kopje thee. Deze uitnodiging stond garant voor een heerlijke high tea op een prachtige locatie waarbij symbolisch de laatste hand gelegd werd aan een gebreide sjaal in de bedrijfskleuren. 

 

 

December is dé maand om iets van je te laten horen. Dat de cadeaus niet altijd groot hoeven zijn om indruk te maken bewees het kersboom stekje wat een marketing bureau samen met dit gedicht (wat recht uit het hart kwam) verstuurde naar haar relaties. Dat noemen we nou klein maar fijn….!

Gratis 

 Ben je geïnspireerd geraakt en wil je zelf alvast aan de slag? Download dan nu het gratis startpakket. En vergeet niet een afspraak te maken zodat we samen kunnen bespreken wat je nog meer kunt doen om jouw (waarderende) boodschap op een originele manier over te brengen.

Gratis Startpakket

NIET KIJKEN MAAR

ZIEN

NIET HOREN MAAR

LUISTEREN