Wat kan ik voor je doen?!

Door ZonderMeer jouw zakelijke boodschap over te laten brengen bespaar je op nietszeggende (grote) cadeaus en investeer je in attenties die jouw verhaal en waarden versterken!

‘Geen tijd of inspiratie’ om wat jij wilt zeggen op een pakkende & memorabele wijze te vertalen is niet langer een excuus! Al vanaf €75,00 (excl. btw) maak je gebruik van de ZonderMeer ideeën en creativiteit.

.

 

 

Inspiratie

Je wilt wel maar je weet alleen even niet hoe? Ik help je graag! Voor €75,00 gooi ik aan de hand van jouw wensen zomaar wat originele ideeën, vergezeld van een bij jouw bedrijf passend gedicht of quote, over de schutting. Je weet zelf wel hoe je dat uit moet werken of je hebt er je mensen voor. Maar ja, net dat ene originele idee voor de kerstpakketten, de zomerborrel, een geschenk of meeting, daar kan je wel wat hulp bij gebruiken! 

Kracht van herhaling

Geloof je net als ZonderMeer in de kracht van herhaling of weet je nu al dat je de komende tijd veel meer te vertellen hebt? Dan kan je je 5 keer laten inspireren voor de prijs van vier. Voor slechts €300,00 ga jij mensen inspireren, waarderen en de meest memorabele bijeenkomsten organiseren!

Abonnement

Wil jij jouw medewerkers verrassen op een unieke manier maar er verder geen zorgen over hebben of er al te veel tijd aan besteden? Sluit dan nu een abonnement af voor €50,00 per persoon. Twee keer per jaar op een onverwacht moment krijgen jouw medewerkers of relaties een origineel cadeau wat bijdraagt aan motivatie en betrokkenheid. Geheel volgens de fylosofie van ZonderMeer zullen dit attenties zijn met de kracht van klein geluk. Uiteraard met bijbehorende mooie woorden om het compleet te maken.

Uit handen geven

Heb je niet de tijd of de mensen om de attenties of het evenement naar keuze te organiseren? Ook dan ben je bij ZonderMeer aan het juiste adres. We nemen je graag al het werk, voorbereiding en zorgen uit handen. Omdat de prijs helemaal afhangt van hoeveel mensen je gaat verrassen en wat voor iets leuks we bedacht hebben maken we hiervoor graag een offerte op maat.

 

Ik loop met je weg! Loop je met me mee?

Samen met Mindful Run Rhenen en Judith van Egdom HR advies & begeleiding biedt ZonderMeer Concepten een totaalpakket aan voor waardering, teambuilding en een positieve mindset. Deze wandeling met culinaire verrassing, bewustwording, focus en positieve mindset is zowel een groot dank je wel voor geleverde prestaties en inzet als dé ultieme manier om jouw team een beetje bij te sturen op jouw zakelijke pad. 

De wandeling (incl. ontbijt, lunch of borrel) vindt plaats op een door jou gewenste locatie. De kosten voor deze wandeling zijn €450,00 voor maximaal 8 personen. 

ZONDER MEER CONCEPTEN

Bent u ook overtuigd van de kracht van waardering maar kunt u wel een beetje hulp gebruiken? Boek dan een ZonderMeer Moment Abonnement.

Vind ons. Volg ons. Deel ons.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.